Gsm : 0473 84 10 620473 84 10 62 info@ik-ga-bouwen.be

Voor hulp bij nieuwbouwperikelen
contacteert u Bouwbedrijf De Backer.

Contacteer ons

Allerhande rioleringswerken

Bouwbedrijf De Backer Bvba - RioleringswerkenBouwbedrijf De Backer is een bouwonderneming die onder andere gespecialiseerd is in het uitvoeren van rioleringswerken in Tielt en omgeving. Geef dus gerust een seintje aan zaakvoerder Jonas De Backer als u de hulp nodig hebt van zijn familiebedrijf. Hij en zijn werknemers staan steeds klaar om alle rioleringswerken snel, efficiënt en zorgvuldig uit te voeren. Dat kan gaan van het plaatsen van rioleringsvoorzieningen en het uitgraven van funderingen tot het plaatsen van een sifonput.

Sifonput en rioleringsvoorzieningen

Bouwbedrijf De Backer doet allerhande rioleringswerken: nieuwe rioleringsvoorzieningen of afvoerleidingen plaatsen, sifonputten en septische putten graven … noem maar op. Goed om te weten is dat dit bedrijf steeds aan de slag gaat met kwaliteitsmaterialen. Op die manier bent u gegarandeerd van een lang leven van al uw rioleringsvoorzieningen.

Neem contact op met deze specialist

U kunt steeds rekenen op het deskundig advies van Jonas De Backer. Neem dus snel contact op als u vragen heeft over de rioleringswerken in Tielt. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte en opmeting? Ideaal, want deze rioleringsexpert komt graag eens langs om de werken met u te bespreken en alles zorgvuldig op te meten.